TV Derana
  • 06:30
    Cartoon
  • 07:00
    Derana Aruna
    90 mins
  • 09:00
    Paara Kiyana Tharuka
    90 mins
  • 11:00
    Arundathi
    30 mins
  • 11:30
    Sathutu Wila
    60 mins
  • 12:30
    Mid Day News Bulletin
    30 mins
  • 13:00
    Sinhala Movie
    180 mins
  • 16:00
    Adaraniya Purnima
  • 17:00
    Cartoon
    60 mins
  • 17:30
    Derana Music Video Awards 2011
    30 mins
  • 18:00
    Juke Box
  • 19:00
    U Turn
  • 19:25
    Arundathi
    30 mins
  • 20:00
    Prime Time News Bulletin
    30 mins
  • 20:30
    Saveena
  • 21:00
    Malee
    30 mins
16th January 2012, Monday
Please select a date to show programme shedule.