• Program Schedule

05:00

Pansil & Pirith Deshanaya

45 mins

05:45

No Katha More Hina

06:30

Derana Aruna

90 mins

07:30

Lokaya Saha Lokayo

30 mins

08:00

Mal Bara Derana

09:30

11:00

Sindu Kamare

12:00

Seda Mawatha

12:30

Mid Day News Bulletin

13:00

Derana Cinema

16:30

Walas Mulla

17:30

Suutin Maatin

30 mins

18:25

Ali Malli Mamai

30 mins

18:55

Prime Time News Bulletin

19:30

20:00

Muthu Kuda

30 mins

20:25

Deweni Inima

30 mins

22:00

Prime Time News Bulletin

30 mins

CALENDAR